Лого алт
1

Квалитет: Q

Сијалица D3S

725-ALL-N-217941

Код: 725-ALL-N-217941

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4400К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-5

Хомологација: ECE