Лого алт

Жабица за тапацир

Жабица за тапацир

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219361

Код: 670-ALL-N-219361

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 14; C 8,3; H 24,7

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 141.09 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-216334

Код: 670-ALL-N-216334

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Мазда, Нисан

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 18 b 3 c 11,5 d 3 h 19,5

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

ОЕ: 0155300051

ОЕ: 813350022

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 139.41 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-216321

Код: 670-ALL-N-216321

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 17,8 b 7 c 9 h 27

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 163.91 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219246

Код: 670-ALL-N-219246

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Опел

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 19,5 B 5,1 C 7,7 H 38

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 161.37 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219053

Код: 670-ALL-N-219053

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 19 , B 26,3 , C 8

Дополнително име : Внатрешен клип за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 171.51 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219436

Код: 670-ALL-N-219436

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Оделение за продажба: packing unit: 10

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 185.87 ден

Квалитет: PJ
No image available

Копче

670-ALL-N-219253

Код: 670-ALL-N-219253

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 20,2 B 4,3 C 8,1 d 2,3 H 25,1

Стегач со дијаметар на дупка: 7,9

ОЕ: 20319841

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 186.72 ден

Квалитет: PJ
No image available

Копче

670-ALL-N-219236

Код: 670-ALL-N-219236

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универални штипки Крајслер

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 18,9 B 2,5 C 5,1 d 2 H 19,5

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

ОЕ: 5208743

ОЕ: 4006529

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 190.10 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219235

Код: 670-ALL-N-219235

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 25,1 B 6,9 C 11 d 3,9 H 23,06

ОЕ: 1619321

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 211.22 ден

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219056

Код: 670-ALL-N-219056

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни модели на Форд

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 26 , B 22 , C 11

Дополнително име : Внатрешен клип за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 208.69 ден

Квалитет: PJ
No image available

Копче

670-ALL-N-219273

Код: 670-ALL-N-219273

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 19,8 B 4,6 C 5,6 d 2,3 H 14

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 528.05 ден

Квалитет: PJ
No image available

Копче

670-ALL-N-219249

Код: 670-ALL-N-219249

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 15,6 B 5 C 6,6 d 3,3 H 17,6

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219107

Код: 670-ALL-N-219107

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219362

Код: 670-ALL-N-219362

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 24,5; B 7; C 9,6; D 4,5; H 26

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Квалитет: PJ

Копче

670-ALL-N-219264

Код: 670-ALL-N-219264

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Форд

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 25,1 B 4,7 C 7,8 d 3,7 H 29,7

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Квалитет: PJ
No image available

Копче

670-ALL-N-219097

Код: 670-ALL-N-219097

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири - багажник

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат, Полонез, повеќе опции

Оделение за продажба: амбалажа: 25

*Lowest price for the last 30 days with VAT