Лого алт

Жабица

Жабица

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219275

Код: 702-ALL-N-219275

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Митсубиши

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Димензии: A 12,8 B 4,2 C 4,9 d 2,4 H 17,5

ОЕ: MB406894

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219058

Код: 702-ALL-N-219058

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Димензии: A 13,8 B 8,1 C 15,1 d 2,4 H 20,4

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219238

Код: 702-ALL-N-219238

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универални штипки Крајслер

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Димензии: A 20,1 B 4,6 C 24 d 2 H 22,6

ОЕ: 6003349

ОЕ: 9685057

ОЕ: 4005470

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219251

Код: 702-ALL-N-219251

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Димензии: A 15 B 6,5 C 8,8 d 9,3H 21,4

ОЕ: 9046709138

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219255

Код: 702-ALL-N-219255

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: решетка на ладилникот

Дополнителен опис: универзални штипки Нисан

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Дополнително име : стегач за скара

Димензии: A 25,7 B 21,6 C 12,4 H 7,7

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219267

Код: 702-ALL-N-219267

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: решетка на ладилникот

Дополнителен опис: универзални штипки ГМ (САД)

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Дополнително име : стегач за скара

Димензии: дијаметар 7,7мм

ОЕ: 1562328

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219272

Код: 702-ALL-N-219272

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Митсубиши

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Димензии: A 13,1 B 8,9 C 16,1 d 3,3 H 18,1

ОЕ: MB317746

Квалитет: PJ

Штипка

702-ALL-N-219038

Код: 702-ALL-N-219038

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзална штипка

Оделение за продажба: packing unit: 10