Лого алт

Затемнета стрч фолија

Затемнета стрч фолија

Квалитет: PJ

Проѕирна фолија

973-ALL-N-218950

Код: 973-ALL-N-218950

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Тежина (kg): 2.00

Дебелина [µm]: 17