Лого алт

Внатрешни сијалици

Внатрешни сијалици

Квалитет: PJ

Дополнителна светлина

712-ALL-N-217217

Код: 712-ALL-N-217217

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Дијаметар (mm): 60,5

Облик: круг

Хомологација: ECE

Боја: црвено-бело

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 718.15 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT