Лого алт

Утикач

Утикач

Квалитет: PJ

Утикач

886-ALL-N-219026

Код: 886-ALL-N-219026

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Димензии: A 34,8 B 23,7 C 32,7 H 17,8

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 279.66 ден

Квалитет: PJ
No image available

Утикач

886-ALL-N-219360

Код: 886-ALL-N-219360

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Дополнително име : Приклучок

Димензии: Дијаметар = 28мм, d1 = 2мм, Б = 36мм, Г = 8мм

Квалитет: PJ

Утикач

886-ALL-N-219025

Код: 886-ALL-N-219025

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Димензии: A 24,6 B 21,2 C 19,7 H 16,3

Квалитет: PJ

Утикач

886-ALL-N-219028

Код: 886-ALL-N-219028

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Димензии: внатрешна дијамант.18,8

Квалитет: PJ
No image available

Утикач

886-ALL-N-219035

Код: 886-ALL-N-219035

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Квалитет: PJ
No image available

Утикач

886-ALL-N-219036

Код: 886-ALL-N-219036

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Квалитет: PJ
No image available

Утикач

886-ALL-N-219010

Код: 886-ALL-N-219010

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: врата

Дополнителен опис: универзални штипки за Фиат и други

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : приклучок

Квалитет: PJ
No image available

Утикач

886-ALL-N-219100

Код: 886-ALL-N-219100

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: Праг

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат, Фв, Ауди, Форд

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : приклучок

Квалитет: PJ

Утикач

886-ALL-N-219024

Код: 886-ALL-N-219024

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : приклучок

Димензии: А 16,3; С 15; Н 15,7; роди дијаман. 8-12 мм

*Lowest price for the last 30 days with VAT