Лого алт
1

Уред за проверка на климата

Уред за проверка на климата

Квалитет: Q
No image available

Фреонот на климата

634-ALL-N-218595

Код: 634-ALL-N-218595

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Опрема 3 : очила

Опрема 1: ламба UV 50W / 12V

Опрема2: Течност за контрола на УВ

*Lowest price for the last 30 days with VAT