Лого алт

Уред за нулирање при промена на масло

Уред за нулирање при промена на масло

Квалитет: Q

Уред за промена на маслото (BMW)

858-ALL-N-218663

Код: 858-ALL-N-218663

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Име : BMW04