Лого алт
1

Универзално внатрешно огледало

Универзално внатрешно огледало

Квалитет: PJ

Прозор

981-ALL-N-217592

Код: 981-ALL-N-217592

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Карактеристики за инсталација: дијаметар 48 мм

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Хомологација: не

Дополнителен опис: помошно огледало

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 279.66 ден

Квалитет: P

Прозор

735-ALL-N-217591

Код: 735-ALL-N-217591

Квалитет :P

P - Заменски дел, кој е со квалитет, еднаков на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени

Белешки за апликации: универзални ретровизори за скутери

Карактеристики за инсталација: универзален држач - со дијаметар 16мм

Сообраќај: RHT/LHD

Страна лево/десно: лево=десно

Хомологација: не

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 693.65 ден

Квалитет: ZJ

Прозор

981-ALL-N-217543

Код: 981-ALL-N-217543

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

За моделот опис: камиони

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Кукиште : црно куќиште

Дополнителен опис: 250х165мм, на шрафцигер М6 / М8

Тип на облик /стакло: конвексно стакло

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 931.90 ден

Квалитет: ZJ
No image available

Прозор

981-ALL-N-217540

Код: 981-ALL-N-217540

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

За моделот опис: камиони

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Кукиште : црно куќиште

Дополнителен опис: 390х157мм, за рака ø14 / 22мм

Тип на облик /стакло: конвексно стакло

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1146.50 ден

Квалитет: ZJ
No image available

Прозор

981-ALL-N-217559

Код: 981-ALL-N-217559

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

За моделот опис: камиони

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Кукиште : црно куќиште

Хомологација: ECE

Греење: загрева

Дополнителен опис: 250х165мм, на шрафцигер М6 / М8

Тип на облик /стакло: конвексно стакло

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1194.66 ден

Квалитет: ZJ

Прозор

981-ALL-N-217570

Код: 981-ALL-N-217570

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Кукиште : црно куќиште

Дополнителен опис: да се фиксира на држачот за ретровизори

Тип на облик /стакло: конвексно стакло

Хомологација: не

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1198.88 ден

Квалитет: ZJ
No image available

Прозор

981-ALL-N-217549

Код: 981-ALL-N-217549

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

За моделот опис: камиони

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Дополнителен опис: 155х395мм, за рака ø18 / 20мм

Хомологација: ECE

Кукиште : црно куќиште

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1200.57 ден

Квалитет: ZJ

Прозор

981-ALL-N-217531

Код: 981-ALL-N-217531

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

За моделот опис: камиони

Сообраќај: За лев и десен волан

Страна лево/десно: лево=десно

Прилагодување: рачно прилагодување

Кукиште : црно куќиште

Дополнителен опис: 225х155мм, за рака ø 14 / 18мм

Тип на облик /стакло: конвексно стакло

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1225.08 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT