Лого алт

Убодни сијалички за шалтабла

Убодни сијалички за шалтабла

Квалитет: Q
No image available

Сијалици за шалтабла

703-ALL-N-217943

Код: 703-ALL-N-217943

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Составни делови (опрема): cp .: 4xH1, 4xH3, 5xH4, 4xH4SVS, 5xH7, 4xH7SVS + помошни светилки

Волти напон: 12V

Хомологација: ECE

*Lowest price for the last 30 days with VAT