Лого алт

Уљен амортизер за Volvo 740/760 1984-1989

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0599-N-176641

Код: 491-0599-N-176641

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Volvo

Модел : 740 (744), 04.83-12.92

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Оска : тврда оска

Поместување (до): 2300

Поместување (заокружено): 2316

Моторен код : B 230 FB

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.90

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 131

Надворешна сила (KW): 96

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 12.92

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 1330702

ОЕ: 1329501