Лого алт

Уљен амортизер за Skoda Favorit 1989-

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0123-N-202803

Код: 491-0123-N-202803

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Skoda

Модел : FAVORIT Pickup (787), 06.92-06.97

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1289

Поместување (заокружено): 1289

Моторен код : 136B

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 12.92

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 06.97

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 7580324

ОЕ: 007580324

ОЕ: 441075803146

ОЕ: 007580319

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0123-N-202802

Код: 491-0123-N-202802

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Skoda

Модел : FAVORIT Pickup (787), 06.92-06.97

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1289

Поместување (заокружено): 1289

Моторен код : 136B

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 12.92

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 06.97

ОЕ: 7326040

ОЕ: 6U0413031K

ОЕ: 7326038

ОЕ: 007326040