Лого алт

Уљен амортизер за Rover 200 1993-1995

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-SS36-N-176642

Код: 491-SS36-N-176642

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Rover

Модел : 200 Hatchback (XW), 10.89-10.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1769

Поместување (заокружено): 1769

Моторен код : XUD 7TE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.91

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 88

Надворешна сила (KW): 65

Дизајн на амортизер: амортизер

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 218 TD

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 10.95

ОЕ: GSA972323

ОЕ: RPD10023

ОЕ: GSA972322

ОЕ: GSA6050