Лого алт

Уљен амортизер за Renault Master II 1998-2010

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0851-N-176647

Код: 491-0851-N-176647

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Renault

Модел : MASTER II Flatbed / Chassis (ED/HD/UD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 2499

Поместување (заокружено): 2499

Моторен код : S8U 770

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 80

Надворешна сила (KW): 59

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Вид на прижина : за возила со подвозје со споени метални плочки

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 01.01

Тип на пренос: рачен пренос

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 4404014

ОЕ: 9112010

ОЕ: 9160541

ОЕ: 4500241

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-6040-N-204100

Код: 491-6040-N-204100

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : MASTER II Flatbed / Chassis (ED/HD/UD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2499

Поместување (заокружено): 2499

Моторен код : S8U 770

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 07.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 80

Надворешна сила (KW): 59

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.01

Тип на пренос: рачен пренос

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8200024946

ОЕ: 7700310737

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0239-N-204074

Код: 491-0239-N-204074

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Renault

Модел : MASTER II Flatbed / Chassis (ED/HD/UD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2499

Поместување (заокружено): 2499

Моторен код : S8U 770

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 80

Надворешна сила (KW): 59

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.01

Тип на пренос: рачен пренос

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 7700310740