Лого алт

Уљен амортизер за Renault Master II 1998-2010

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-6040-N-204100

Код: 491-6040-N-204100

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : MASTER II Flatbed / Chassis (ED/HD/UD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 2463

Моторен код : G9U 754

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 10.03

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 99

Надворешна сила (KW): 73

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: dCi 100

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8200024946

ОЕ: 7700310737