Лого алт

Уљен амортизер за Renault Master II 1998-2010

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-6040-N-204100

Код: 491-6040-N-204100

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : MASTER II Box (FD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 2953

Моторен код : ZD3 202

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 10.03

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 136

Надворешна сила (KW): 100

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: DCI 140

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8200024946

ОЕ: 7700310737

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0239-N-204074

Код: 491-0239-N-204074

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Renault

Модел : MASTER II Box (FD), 07.98-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 2953

Моторен код : ZD3 202

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.03

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 136

Надворешна сила (KW): 100

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: DCI 140

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 7700310740