Лого алт
1

Уљен амортизер за Renault Master I 1980-1998

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-R623-N-204081

Код: 491-R623-N-204081

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : MASTER I Flatbed / Chassis (P__), 07.80-07.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2445

Поместување (заокружено): 2445

Моторен код : 8140.61.2300; S8U 731

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.80

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 71

Надворешна сила (KW): 52

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долната вилушка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 28-35 2.5 D

До која година: 07.98

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 7700740299

ОЕ: 7700748644

ОЕ: 5000393081

ОЕ: 7700748643