Лого алт

Уљен амортизер за Renault Clio I 1994-1996

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0736-N-204057

Код: 491-0736-N-204057

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : CLIO I (B/C57_, 5/357_), 05.90-09.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1149

Поместување (заокружено): 1149

Моторен код : D7F 730

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 01.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 58

Надворешна сила (KW): 43

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.97

ОЕ: 7700816046

ОЕ: 7700823129

ОЕ: 7700838083

ОЕ: 7700828684

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0736-N-204056

Код: 491-0736-N-204056

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Renault

Модел : CLIO I (B/C57_, 5/357_), 05.90-09.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1149

Поместување (заокружено): 1149

Моторен код : D7F 730

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 01.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 58

Надворешна сила (KW): 43

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 09.98

ОЕ: 7701682680

ОЕ: 7700816045

ОЕ: 7700823130

ОЕ: 7700838084