Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot Partner 2002-2008

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0498-N-168615

Код: 491-0498-N-168615

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : PARTNER Box (5), 04.96-12.15

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1769

Поместување (заокружено): 1769

Моторен код : A9A (XUD7)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 58

Надворешна сила (KW): 43

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 11.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8671006057

ОЕ: 8671006046

ОЕ: 5206H3

ОЕ: 520667