Лого алт
1

Уљен амортизер за Peugeot Expert 1994-2003

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0248-N-160042

Код: 491-0248-N-160042

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Peugeot

Модел : EXPERT (224), 10.95-12.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1997

Моторен код : RHX (DW10BTED)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 10.00

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 94

Надворешна сила (KW): 69

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: HDI

Класик број: 09792

До која година: 10.06

ОЕ: 5202K8

ОЕ: 5202W0

ОЕ: 1478098080

ОЕ: 5202K7