Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot Boxer 1994-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0246-N-160015

Код: 491-0246-N-160015

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : BOXER Bus (230P), 03.94-04.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 2499

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.97

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 84

Надворешна сила (KW): 62

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Амортизери комплет:

Дополнителен дел/Дополнителни информации: DT

До која година: 11.01

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 1351062080

ОЕ: 5206P6

ОЕ: 5206C5