Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 405 1992-1997

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0840-N-201566

Код: 491-0840-N-201566

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 405 I (15B), 01.87-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : D6A (XU9J2)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 01.89

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 122

Надворешна сила (KW): 90

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 12.92

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 520666

ОЕ: 520667

ОЕ: 520665

ОЕ: 520669