Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 405 1987-1992

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0840-N-201566

Код: 491-0840-N-201566

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 405 I (15B), 01.87-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1360

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : K5A (TU3)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 01.87

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 64

Надворешна сила (KW): 47

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.92

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 520666

ОЕ: 520667

ОЕ: 520665

ОЕ: 520669