Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 405 1987-1992

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0498-N-168615

Код: 491-0498-N-168615

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 405 II Break (4E), 08.92-10.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1905

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : DJY (XUD9A)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 10.96

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8671006057

ОЕ: 8671006046

ОЕ: 5206H3

ОЕ: 520667

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0840-N-201566

Код: 491-0840-N-201566

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 405 II Break (4E), 08.92-10.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1905

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : DJY (XUD9A)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 10.96

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 520666

ОЕ: 520667

ОЕ: 520665

ОЕ: 520669