Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 309 1986.1-1993.2

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 309 II (3C, 3A), 07.89-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1891

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : 162 (XUD9); D9A (XUD9); DJZ (XUD9Y)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.89

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 64

Надворешна сила (KW): 47

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: Дизел

До која година: 12.93

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643