Лого алт
1

Уљен амортизер за Peugeot 306 1999.1-2001.12

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 306 Break (7E, N3, N5), 06.94-04.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1360

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : KFW (TU3JP); KFX (TU3JP)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 03.97

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 75

Надворешна сила (KW): 55

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 04.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7