Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 306 1993.3-1997.3

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 306 (7B, N3, N5), 04.93-10.03

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1905

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : DJZ (XUD9Y)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 64

Надворешна сила (KW): 47

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: SLD

До која година: 05.01

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 306 (7B, N3, N5), 04.93-10.03

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1905

Поместување (заокружено): 1905

Моторен код : DJZ (XUD9Y)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 64

Надворешна сила (KW): 47

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: SLD

До која година: 05.01

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7