Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 306 1993.3-1997.3

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 306 hatchback (7A, 7C, N3, N5), 01.93-10.03

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1769

Поместување (заокружено): 1769

Моторен код : A9A (XUD7)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.93

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 58

Надворешна сила (KW): 43

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 05.01

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7