Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 205 1983-1998

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 205 Box, 02.83-07.90

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1124

Моторен код : H1B (TU1)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.87

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.90

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643