Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 205 1983-1998

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 205 I Convertible (741B, 20D), 04.86-11.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1351

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : K1D (TU3A)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 03.89

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 67

Надворешна сила (KW): 49

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: CJ

До која година: 12.94

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0705-N-160036

Код: 491-0705-N-160036

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Peugeot

Модел : 205 I Convertible (741B, 20D), 04.86-11.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1351

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : K1D (TU3A)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 03.89

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 67

Надворешна сила (KW): 49

Дизајн на амортизер: амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: CJ

До која година: 12.94

ОЕ: 520657

ОЕ: 520315

ОЕ: 520254

ОЕ: 9455304219

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 205 I Convertible (741B, 20D), 04.86-11.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1351

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : K1D (TU3A)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 03.89

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 67

Надворешна сила (KW): 49

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: CJ

До која година: 12.94

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7