Лого алт

Уљен амортизер за Peugeot 106 1991-1996

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-160024

Код: 491-0671-N-160024

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Peugeot

Модел : 106 II (1), 04.96-05.05

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFZ (TU5JP)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 89

Надворешна сила (KW): 65

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 10.99

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 97536062

ОЕ: 5206F7

ОЕ: 5206G6

ОЕ: 520683

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-160023

Код: 491-0671-N-160023

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Peugeot

Модел : 106 II (1), 04.96-05.05

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFZ (TU5JP)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 05.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 89

Надворешна сила (KW): 65

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 10.99

ОЕ: 5202F6

ОЕ: 5202P7

ОЕ: 5202P3

ОЕ: 97522605