Лого алт

Уљен амортизер за Opel Vectra A 1988-1992

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : VECTRA A Hatchback (88_, 89_), 04.88-12.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : C 16 LZ2

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.92

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 69

Надворешна сила (KW): 51

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.93

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0472-N-201579

Код: 491-0472-N-201579

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : VECTRA A Hatchback (88_, 89_), 04.88-12.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : C 16 LZ2

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 08.92

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 69

Надворешна сила (KW): 51

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.93

ОЕ: 344171

ОЕ: 344170

ОЕ: 344187

ОЕ: 90236796