Лого алт

Уљен амортизер за Opel Vectra A 1988-1992

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : VECTRA A (86_, 87_), 08.88-12.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1984

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : C 20 NEF

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.88

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 100

Надворешна сила (KW): 74

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 09.89

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0472-N-201579

Код: 491-0472-N-201579

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : VECTRA A (86_, 87_), 08.88-12.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1984

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : C 20 NEF

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.88

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 100

Надворешна сила (KW): 74

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 09.89

ОЕ: 344171

ОЕ: 344170

ОЕ: 344187

ОЕ: 90236796