Лого алт
1

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1988-1990

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E van (37_, 47_), 08.84-09.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1688

Поместување (заокружено): 1700

Моторен код : 17 D

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 08.88

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 57

Надворешна сила (KW): 42

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 09.92

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608