Лого алт
1

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1988-1990

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E Hatchback (33_, 34_, 43_, 44_), 09.84-08.91

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1389

Моторен код : C 14 SE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.89

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 82

Надворешна сила (KW): 60

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: S

До која година: 08.91

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009