Лого алт
3

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1988-1990

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0114-N-188942

Код: 491-0114-N-188942

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Производна линија:

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

ОЕ: 344110

ОЕ: 9018854

ОЕ: 22008155

ОЕ: 344116

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201600

Код: 491-0458-N-201600

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.84

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 12.88

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436526

ОЕ: 90094803

ОЕ: 90193744

ОЕ: 8671006036

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : задна оска

Број на шасија: J2791968; J5273428

Кога е направена година: 08.88

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Број на шасија: J2791968; J5273428

Кога е направена година: 09.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Класик број: J2791967; J5273427

До која година: 01.89

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608