Лого алт

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1988-1990

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1477

Поместување (заокружено): 1488

Моторен код : 15 DT (T4EC1)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.88

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 72

Надворешна сила (KW): 53

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 08.91

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009