Лого алт

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1985-1988

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0114-N-188942

Код: 491-0114-N-188942

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E Combo (38_, 48_), 01.86-07.94

Производна линија:

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 01.86

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 12.89

ОЕ: 344110

ОЕ: 9018854

ОЕ: 22008155

ОЕ: 344116

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E Combo (38_, 48_), 01.86-07.94

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 01.86

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 12.89

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608