Лого алт

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1985-1988

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0114-N-188942

Код: 491-0114-N-188942

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 09.84-08.91

Производна линија:

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

ОЕ: 344110

ОЕ: 9018854

ОЕ: 22008155

ОЕ: 344116

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201581

Код: 491-0458-N-201581

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 09.84-08.91

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

ОЕ: 90345927

ОЕ: 22081503

ОЕ: 90443128

ОЕ: 344205

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201599

Код: 491-0458-N-201599

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 09.84-08.91

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.84

Долна монтажа: Пин

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 90496638

ОЕ: 436106

ОЕ: 90399491

ОЕ: 436567

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201563

Код: 491-0458-N-201563

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 09.84-08.91

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1587

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : 16 D; 16 DA

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.84

Долна монтажа: Пин

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Мантажа на абсорбер: долен пин; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 01.89

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 436534

ОЕ: 90094802

ОЕ: 436567

ОЕ: 436544