Лого алт
1

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1985-1988

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : KADETT E Convertible (43B_), 10.86-02.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : 20 SER

Местење на страна : задна оска

Број на шасија: J2791967; J5273427

Кога е направена година: 09.90

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 156

Надворешна сила (KW): 115

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: GSI

До која година: 05.92

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E Convertible (43B_), 10.86-02.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : 20 SER

Местење на страна : Front Axle

Број на шасија: J2791967; J5273427

Кога е направена година: 09.90

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 156

Надворешна сила (KW): 115

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: GSI

До која година: 05.92

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608