Лого алт

Уљен амортизер за Opel Kadett E 1985-1988

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT E (39_, 49_), 09.84-12.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1771

Поместување (заокружено): 1796

Моторен код : 18 E; 18 SE

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 115

Надворешна сила (KW): 85

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 08.86

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608