Лого алт

Уљен амортизер за Opel Kadett D 1980-1985

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0114-N-188942

Код: 491-0114-N-188942

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT D Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 08.79-08.84

Производна линија:

Поместување (до): 1187

Поместување (заокружено): 1196

Моторен код : 12 S

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 08.79

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: S

До која година: 08.84

ОЕ: 344110

ОЕ: 9018854

ОЕ: 22008155

ОЕ: 344116

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160029

Код: 491-0114-N-160029

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : KADETT D Estate (35_, 36_, 45_, 46_), 08.79-08.84

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1187

Поместување (заокружено): 1196

Моторен код : 12 S

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 08.79

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: S

До која година: 08.84

ОЕ: 90184184

ОЕ: 22008156

ОЕ: 22008155

ОЕ: 90090608