Лого алт

Уљен амортизер за Opel Corsa B 1996-1997

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0475-N-201593

Код: 491-0475-N-201593

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : CORSA B (73_, 78_, 79_), 03.93-12.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1598

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : X 16 XE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 106

Надворешна сила (KW): 78

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

Амортизација: For vehicles without sports suspension

До која година: 09.00

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436650

ОЕ: 90223843

ОЕ: 90497729

ОЕ: 22061694

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0475-N-201582

Код: 491-0475-N-201582

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : CORSA B (73_, 78_, 79_), 03.93-12.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1598

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : X 16 XE

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 09.94

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 106

Надворешна сила (KW): 78

Дизајн на амортизер: амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

До која година: 09.00

ОЕ: 90166395

ОЕ: 9003300

ОЕ: 344194

ОЕ: 344131

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0475-N-201603

Код: 491-0475-N-201603

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : CORSA B (73_, 78_, 79_), 03.93-12.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1598

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : X 16 XE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.94

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 106

Надворешна сила (KW): 78

Мантажа на абсорбер: горе - око; дното - око

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

Амортизација: For vehicles without sports suspension

До која година: 09.00

ОЕ: 22169723

ОЕ: 436156

ОЕ: 436577

ОЕ: 436650

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0484-N-201575

Код: 491-0484-N-201575

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : CORSA B (73_, 78_, 79_), 03.93-12.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1598

Поместување (заокружено): 1598

Моторен код : X 16 XE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 106

Надворешна сила (KW): 78

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

До која година: 09.00

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 90445381

ОЕ: 436094