Лого алт

Уљен амортизер за Opel Astra F 1994.9-2002.12

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0478-N-210400

Код: 491-0478-N-210400

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : ASTRA F Hatchback (53_, 54_, 58_, 59_), 09.91-01.98

Производна линија:

Поместување (до): 1998

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : X 20 XEV

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 02.95

Место за монтирање: front

Не за тој модел: GT, GSI

Излез во (HP): 136

Надворешна сила (KW): 100

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

Амортизација: за возила со електронска контрола на подвозјето; за возила со стандардна шасија

До која година: 01.98

ОЕ: 344206

ОЕ: 344243

ОЕ: 90496641

ОЕ: 22008153