Лого алт

Уљен амортизер за Opel Astra F 1991.9-1994.8

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : ASTRA F Hatchback (53_, 54_, 58_, 59_), 09.91-01.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до):

Поместување (заокружено): 1796

Моторен код : 18 SE

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 11.91

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 116

Надворешна сила (KW): 85

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.93

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201581

Код: 491-0458-N-201581

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : ASTRA F Hatchback (53_, 54_, 58_, 59_), 09.91-01.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до):

Поместување (заокружено): 1796

Моторен код : 18 SE

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 11.91

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 116

Надворешна сила (KW): 85

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.93

ОЕ: 90345927

ОЕ: 22081503

ОЕ: 90443128

ОЕ: 344205