Лого алт

Уљен амортизер за Opel Astra F 1991.9-1994.8

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0478-N-210400

Код: 491-0478-N-210400

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : ASTRA F (56_, 57_), 09.91-09.98

Производна линија:

Поместување (до): 1700

Поместување (заокружено): 1700

Моторен код : X 17 DTL

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 11.94

Место за монтирање: front

Не за тој модел: GT, GSI

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

Амортизација: за возила со електронска контрола на подвозјето; за возила со стандардна шасија

До која година: 09.98

ОЕ: 344206

ОЕ: 344243

ОЕ: 90496641

ОЕ: 22008153

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0114-N-160010

Код: 491-0114-N-160010

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Opel

Модел : ASTRA F (56_, 57_), 09.91-09.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1700

Поместување (заокружено): 1700

Моторен код : X 17 DTL

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 11.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 09.98

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 436006

ОЕ: 436035

ОЕ: 90304471

ОЕ: 436009

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0458-N-201581

Код: 491-0458-N-201581

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : ASTRA F (56_, 57_), 09.91-09.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1700

Поместување (заокружено): 1700

Моторен код : X 17 DTL

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 11.94

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 09.98

ОЕ: 90345927

ОЕ: 22081503

ОЕ: 90443128

ОЕ: 344205

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0478-N-207145

Код: 491-0478-N-207145

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: Преден

Марка: Opel

Модел : ASTRA F (56_, 57_), 09.91-09.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1700

Поместување (заокружено): 1700

Моторен код : X 17 DTL

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 11.94

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 68

Надворешна сила (KW): 50

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 09.98

ОЕ: 90443128

ОЕ: 90372077

ОЕ: 90496642

ОЕ: 72081235