Лого алт
1

Уљен амортизер за Nissan Interstar 1997-2010

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0851-N-176647

Код: 491-0851-N-176647

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Nissan

Модел : INTERSTAR Bus (X70), 04.02-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (заокружено): 2464

Моторен код : G9U 724; G9U 750

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.02

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 115

Надворешна сила (KW): 84

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: dCi 120

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 08.06

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 4404014

ОЕ: 9112010

ОЕ: 9160541

ОЕ: 4500241