Лого алт

Уљен амортизер за Mercedes W123 1975.1-1985.12

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-M988-N-160064

Код: 491-M988-N-160064

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Mercedes

Модел : Saloon (W123), 01.76-12.85

Производна линија: B2

Поместување (до): 1977

Поместување (заокружено): 1996

Моторен код : M 102.939

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 06.80

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 101

Надворешна сила (KW): 74

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: гасен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 200

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 11.85

Опрема на возила: возила без подесување на подвозјето

ОЕ: 0004634332

ОЕ: 0004631632

ОЕ: 0004635132

ОЕ: 0004634832