Лого алт

Уљен амортизер за Mercedes W115 1968-1977

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-M988-N-160064

Код: 491-M988-N-160064

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Mercedes

Модел : /8 (W115), 01.68-01.77

Производна линија: B2

Поместување (до): 2971

Поместување (заокружено): 2998

Моторен код : OM 617.910

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 08.74

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 80

Надворешна сила (KW): 59

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: гасен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 240 D 3.0

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 11.76

ОЕ: 0004634332

ОЕ: 0004631632

ОЕ: 0004635132

ОЕ: 0004634832