Лого алт

Уљен амортизер за Mercedes Sprinter 1995-2006

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0526-N-162844

Код: 491-0526-N-162844

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Mercedes

Модел : SPRINTER 3-t Box (903), 01.95-05.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2874

Поместување (заокружено): 2874

Моторен код : OM 602.980

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 02.95

Излез во (HP): 122

Надворешна сила (KW): 90

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 312 D

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

До која година: 04.00

ОЕ: 9013200731

ОЕ: 2D0513029E

ОЕ: 6023201231

ОЕ: 9013200031